ISO 17645:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٩ يونيو ٢٠٢٥

Dry-cured ham — Specification

ملفات الوثيقة ISO 17645:2025

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
81.32 USD

مجال الوثيقة ISO 17645:2025

This document specifies the production and hygiene requirements for dry-cured ham and establishes a system of analytical methods to ensure the quality of dry-cured ham. This document also specifies the requirements for transport, storage, packaging and labelling.

This document is applicable to both dry-cured ham and non-ready-to-eat dry-cured ham. This document is also applicable to dry-cured ham production.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 3953:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density
ISO 24108-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics
ISO 23333:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water
ISO 1008:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions